Dimitrov, Federer'i bekliyor!

08.07.2017 - 16:14 | Son Güncellenme: 08.07.2017 - 16:14

Bulgar tenisçi, rakibi Dudi Sela'nın üçüncü sette maçtan çekilmesiyle kariyerinde ikinci kez Wimbledon'da adını dördüncü tura yazdırdı.

Wimbledon üçüncü turunda 11 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov, rakibi Dudi Sela karşısında 6-1'lik sonuçlarla aldığı iki setin ardından Sela'nın maçtan çekilmesiyle dördüncü tura yükselen taraf oldu.

Bir önceki turda 23 numaralı seribaşı John Isner'ı yenerek önemli bir başarıya imza atan İsrailli rakibi karşısında oldukça dominant bir performans sergileyen Dimitrov, bu sonuçla 2014 yılından sonra kariyerinde ikinci kez Wimbledon'da dördüncü tura yükselmeyi başardı. İki hafta önce Queen's'te yarı final oynayan 26 yaşındaki tenisçi, Wimbledon'da da geride kalan üç turda henüz set kaybetmeyerek formunu sürdürdü.

Dimitrov'un dördüncü turdaki rakibi, Mischa Zverev-Roger Federer maçının galibi olacak. Kariyeri boyunca oyun stiliyle benzetildiği Federer ile karşılaşma olasılığı bulunan Dimitrov, İsviçreli efsaneyle oynadığı 5 maçta henüz galibiyet sevinci yaşayamadı.(Eurosport)

Senin için hazırladığımız haberler