Kiev Başkanı Surkis'ten Vida açıklaması!

23.02.2019 - 21:04 | Son Güncellenme: 24.02.2019 - 00:08

Kiev Başkanı Surkis'ten Vida açıklaması!

Beşiktaş'ın 2018 yılı Ocak ayında Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Hırvat stoper Domagoj Vida ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kiev Başkanı Igor Surkis, Vida'nın takımdan ayrılışıyla ilgili sorumluluğu üzerine aldığını ifade etti. 

Vida, Avrupa'nın dev takımlarıyla anıldı

29 yaşındaki Hırvat stoper, ülkesinin 2018 Dünya Kupası'nda finale yükselmesinde en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Rusya'daki turnuvada gösterdiği performansla değerini bir anda katlayan Vida'nın adı Avrupa'nın dev kulüpleriyle birlikte anıldı.

Vida, değerini katlayınca Kiev taraftarları çıldırdı

Uzun bir süredir takımdan ayrılabileceği konuşulan yıldız isim, çıkan tüm dedikodulara rağmen Siyah Beyazlılar'da kaldı. Oyuncunun Kiev'den bedelsiz olarak Beşiktaş'a gittikten sonra değerini katlaması Ukrayna kulübünün taraftarlarının tepkisine sebep olmuştu.

Kiev Başkanı Surkis'ten taraftarın isyanına yanıt geldi

Kiev kulübünün başkanı Igor Surkis ise taraftarın isyanına YouTube kanalında katıldığı bir programda şu şekilde yanıt verdi:

"Vida konusunda sorumluluğu üzerime alıyorum"

"Vida'yı futbolcu olarak çok seviyorum. Dinamo'ya da çok şey kattıı. Ama bir gün geldi ve yıllık 3 milyon euro istediğini söyledi. Eğer bu parayı 5 yıl ödeyebileceğinizden eminseniz kendisiyle sözleşme imzalarsınız. Yoksa imzalamazsınız. 5 yılda 15 milyon euro... Ben bu konuda sorumluluğu üzerime alıyorum. Shakhtar'dan bedelsiz olarak ayrılan Bernard ve Ferreira'yı neden konuşmuyorlar?" (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler