Dinamo Kiev- Beşiktaş Konferans Ligi Maçının Oynanacağı Stadyum Belli Oldu

Ali Bozkurt
18.08.2023 - 13:20 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 13:33

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Aris'i eleyen Dinamo Kiev oldu. Karşılaşmanın oynanacağı stadyum ise belli oldu. Detaylar...

Dinamo Kiev- Beşiktaş Konferans Ligi Maçının Oynanacağı Stadyum Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu. Siyah-beyazlıların rakibi, Aris'i eleyen Dinamo Kiev oldu. Zorlu karşılaşmanın oynanacağı stadyum belli olurken Dinamo Kiev'in teknik direktörü Lucescu ise kura hakkında açıklama yaptı. 

Lucescu çalıştırıyor

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın rakibi oldu.Ünlü teknik adam daha önce Türkiye Milli Futbol Takımı, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da teknik direktörlük görevini yapmıştı.

Maçın oynanacağı stadyum belli oldu

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında olacak olan karşılaşma Giulesti Stadyumu'nda oynanacak. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a 'Genç Pirlo' geliyor
Habere Git

İlk maç Bükreş'te

İlk maç 24 Ağustos'ta Bükreş'te, ikincisi ise 31 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
 

Dinamo Kiev'in Aris Selanik'i eleyerek UEFA Konferans Ligi play-off'larında Beşiktaş'la eşleşmekten dolayı mutlu olduğu anlatan Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı "Beşiktaş ile Giulesti'de de oynuyoruz! Bu bir memnuniyet" dedi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te Beşiktaş'la karşılaşacak Kiev'in hocası Lucescu, "Zorlu bir maç bekliyoruz. Eminim ki stadın yarısı taraftarlarla dolacak. Çünkü çok yakınlar ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler