Dinamo Kiev eşleşmesi sonrası Fenerbahçeli taraftarlardan Ezel paylaşımı

Orhan Gülek
27.08.2022 - 13:29 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 13:35

Fenerbahçe taraftarları, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev eşleşmesi sonrası efsane dizi Ezel'den aynı sahneyi paylaşıyor. İşte tüm detaylar...

Dinamo Kiev eşleşmesi sonrası Fenerbahçeli taraftarlardan Ezel paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Ukrayna temsilcisi ile aynı gruba düştü. Bu eşleşme sonrası sarı-lacivertli taraftarlar Jorge Jesus'un Austria Wien maçı sonrası kullandığı, "O maç boğazımda düğüm gibi kaldı. Onlarla tekrar oynamak isterim." sözünü tekrar gündeme taşıdı.

Eşleşme sonrası sosyal medyayı adeta yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin grubu belli oldu. Sarı-lacivertliler kendilerini Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Dinamo Kiev ile aynı gruba düştü. Bu eşleşme sonrası sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyayı adeta yıktı.

Jorge Jesus: "O maç boğazımda düğüm gibi kaldı"

Avrupa Ligi'nde oynanan Austria Wien maçından sonra Jorge Jesus, "Dinamo Kiev ile eşleşme ihtimalimiz var. Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığımızda hazırlanmamız için kısa süremiz vardı ve 2. maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadık. O maç boğazımda düğüm gibi kaldı. Bu ihtimali düşündüm ve onlarla tekrar oynamak isterim" demişti.

"İntikam istiyor mu?"

Jorge Jesus'un dileği kabul oldu ve Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile eşleşti. Bunun üzerine sarı-lacivertli taraftarlar, bir dönem ekranlara damga vurmuş efsane dizi Ezel'de Ramiz Dayı karakterinin "İntikam istiyor mu?" repliğinin söylendiği sahneyi binlerce kez paylaştı.

Türk dizi tarihine geçmiş efsane replik şöyle:

  • + İntikam, intikam istiyor mu?
  • - İstiyor dayı, her şeyden çok intikam istiyor ama daha bilmiyor.
  • + Pırıltı, pırıltı var mı gözlerinde?
  • - Kendin bak o zaman dayı…"
Senin için hazırladığımız haberler