Dominik Livakovic Adım Adım Fenerbahçe'ye | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
12.07.2023 - 22:52 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 23:02

Dominik Livakovic'de ibre Fenerbahçe'ye döndü. Dinamo Zagreb, Hırvat kalecinin bonservis bedelini 10 milyon Euro'dan, 8 milyon Euro'ya indirdi.

Dominik Livakovic Adım Adım Fenerbahçe'ye | Transfer Haberleri

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına Rusya'da devam eden Fenerbahçe, transfer mesaisine de ağırlık vermiş durumda. Arda Güler'in yerine Sebastian Szymanski'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertli kulüp, bir transferi daha bitirmek üzere.

Dominik Livakovic transferinde indirim

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde yer alan Hırvat kaleci Dominik Livakovic transferinde eli rahatladı. Dinamo Zagreb, Hırvat kalecinin bonservis bedelini 10 milyon Euro'dan, 8 milyon Euro'ya indirdi. 

Fenerbahçe bitirmek üzere!

Fenerbahçe, bu indirimle birlikte Hırvat kaleci ve kulübü Dinamo Zagreb ile tekrar görüşecek. Sarı lacivertli ekip, Cuma'ya kadar milli kaleciye imza attırabilir.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, yeni transferini resmen açıkladı
Habere Git

Dominik Livakovic'in performansı

Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.

2022 Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanmıştı

Geçtiğimiz sezon 56 maça çıkan Hırvat file bekçisi, ülkesinin 2022 Dünya Kupası'nda kazandığı bronz madalyada önemli pay sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler