Dinlenecek zaman yok!

04.07.2017 - 11:36 | Son Güncellenme: 04.07.2017 - 11:36

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Östersunds maçları öncesi takımı dinlendirecek zaman bulmakta zorlanıyor.


Herkes Tudor’un Slovakya kampında yaptırdığı ağır idmanlardan ve oyuncuların zorlu bir sınavdan geçtiğinden bahsediyor ama asıl zorlu sınavı bizzat hocanın verdiği görülmüyor. Galatasaray sezonu o kadar erken açtı ki, ayın 13’ünde oynanacak Östersunds maçına sadece 9 gün kaldı. Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, Tudor’un öyle hem o meşhur yüklemeyi yapıp hem de yorgun takımını dinlendirecek zamanı yok. Bu kısıtlı zaman dilimi içinde dozajı çok iyi ayarlamak zorunda. Yoksa ilk hazırlık maçında da görüldü ki, yorgun bir takımın varsa, karşındaki rakip ne kadar zayıf olursa olsun bacaklar gitmiyor. İşte bu nedenle, koşturmayı çok seven Tudor’u, bu kampta zorlu bir teknik direktörlük sınavı bekliyor.

HIRVAT HOCA DÖKTÜRÜYOR!
İgor Tudor dünkü antrenman öncesinde takımla bir toplantı yaparak Donk’un penaltı golüyle 1-0 kazandıkları Gyirmot maçını analiz etti. Çalışma sırasında neşeli gözüken Hırvat teknik adam, idman sırasında da sahada topla yaptığı artistlik hareketlerle oyuncularına taş çıkarttı.

EREN'E ALKIŞ
Yeni sezonda Gomis’le forma rekabetine girişecek olan Eren Derdiyok antrenman öncesinde korner çizgisinden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderince takım arkadaşlarından alkış topladı. Golcü oyuncu, bu jeste kendisine has gol sevinci selamıyla karşılık verdi.

AHMET ÇALIK AYRI ÇALIŞTI
Dizine aldığı darbeden dolayı Gyirmot maçında riske edilmeyen Ahmet Çalık dün de özel program dahilinde çalıştı. Tolga Ciğerci ise sabah teknik heyetin kararıyla rejenerasyon çalışması yaptı. Özel bir fitness programına tabi tutulan Cenk Gönen’in 2-3 gün sonra kaleci idmanına katılacağı öğrenildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler