Dirk Kuyt çare olamıyor! Taraftarlar yeni bir hezimete dayanamadı, maç yarıda kaldı

29.09.2024 - 17:53 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 18:14

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, teknik direktörlüğünü yaptığı Beerschot'taki ikinci sezonunda zor günler yaşamaya devam ediyor. Beerschot'un Royal Antwerp ile oynadığı maç yarıda kaldı. İşte detaylar...

Dirk Kuyt çare olamıyor! Taraftarlar yeni bir hezimete dayanamadı, maç yarıda kaldı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt'ın çalıştırdığı Beerschot'un Belçika Pro Lig'in 9. haftasında Antwerp derbisinde Royal Antwerp ile deplasmanda karşılaştı.

Taraftar geçen hafta basın toplantısı ve soyunma odasını basmıştı

Dirk Kuyt yönetiminde ligde oynadığı 8 maçta 7 yenilgi ve 1 beraberlik alan, geçtiğimiz hafta St. Truidense yenilgisinin ardından taraftarların Kuyt'ın basın toplantsını ve takımın soyunma odasını bastığı Beerschot maçına da kötü başladı.

İlk yarıda bir gol, ikinci yarıda 4 dakikada 3 gol

8 maçta kalesinde 20 gol gören Beerschot, Royal Antwerp karşısında da 28. dakikada Ondrejka'nın kaydettiği golle ilk yarıyı geride kapattı. ikinci yarıda da Cherry'nin 58 ve 61. dakikalarda, 62'de Vincent Janssen'in golüne engel olmayan Dirk Kuyt'ın öğrenceleri maçta 4-0 yenik duruma düştü.

Beerschot taraftarı meşalelerle stadı dumana boğdu

Takımlarının haftalardın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle mutsuz ve tepkili olan Beerschot taraftarları 74. dakikada yaktıları meşalerle sahayı dumana boğarak görüş alanını neredeyse sıfırladı. Maçın hakemi duman dağılana kadar takımları soyunma odasına gönderdi.

Hakem maçı tatil etti

Yaklaşık 15 dakikalık ara sonrası derbi yeniden başladı ancak Beerschot taraftarlarının sahaya bir kez daha meşale atmasının ardından hakem maçı tamamlanmadan noktaladı.

Pazartesi ya da salı kaldığı yerden devam edecek

Belçika basınında yer alan habere göre derbi pazartesi ya da salı günü kaldığı dakikadan itibaren oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler