Diyadin: ''Skoru artırabilirdik''

22.11.2015 - 22:46 | Son Güncellenme: 22.11.2015 - 22:50

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Samsunspor'u 2-0 yenen Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, daha farklı bir sonuçla da kazanabileceklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Metin Diyadin, oynadıkları son 3 maçı kaybettiklerini hatırlatarak, “Karşıyaka maçında sergilediğimiz mücadele ile beraber ligin başından beri arzu ettiğimiz oyunu devam ettirmek istiyoruz. İyi bir takım olmak farklı bir şey. Sergilenen mücadele olsun, rakip sahada oynama olsun, olumlu bir maç çıkardık. Bazen işler zorlaşabiliyor. Skoru artırabilirdik. Sonuçta bu ligin lideriyle oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Kendileri için önemli bir maç olduğunu ifade eden Diyadin, "Sezon başından beri katkı vermesini beklediğimiz oyuncuların sahneye çıkması önemliydi" diye konuştu.

Maçlarını neden Manisa'da oynamak istedikleriyle ilgili soru üzerine Diyadin, "Sezon başında İzmir Atatürk Stadı bakımdaydı. Manisa'da oynamak için federasyona başvurumuz vardı. Giresunspor maçını da burada oynamıştık. Sadece bu maç için değil, sezon başından beri burada oynamak istiyoruz. Komple bir stat olması ve seyircinin burayı dolduracağına inandığım için tercihimizi bu yönde yaptık" şeklinde görüşlerini aktardı.

 

Senin için hazırladığımız haberler