Diyarbakır takımları 14 günde 4 maça çıkacak
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Diyarbakır takımları 14 günde 4 maça çıkacak

Son 5 Haber

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı

Cezayir'den FIFA'ya Messi şikayeti! Resmi başvuru yapıldı

Özet | Rakiplerimiz karşılaştı, ABD ikide iki yaptı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Diyarbakır takımları 14 günde 4 maça çıkacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. ve 3. Lig’de önümüzdeki hafta fikstür gereği üst üste maçlar oynanacak. Amed Sportif Faaliyetler ve Diyarbekirspor, 14 günde 4 maça çıkacak.
Amed Sportif Faaliyetler, 4 Şubat Pazar günü kendi sahasında Tuzlasporla, 10 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Bodrumsporla, 14 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında Menemen Belediyesporla ve 18 Şubat Pazar günü de deplasmanda Etimesgut Belediyesporla karşılaşacak.
TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor ise 4 Şubat Pazar günü deplasmanda Yeni Ordusporla, 10 Şubat Cumartesi günü kendi sahasında Muğlasporla, 14 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Ergene Velimeşesporla ve 18 Şubat Pazar günü kendi sahasında Pazarsporla karşılaşacak.