TFF 2. Lig'de Diyarbekirspor’un Yeni Başkanı Veysi Avşar Oldu

Orhan Gülek
14.01.2023 - 13:11 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 13:18

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaşayan Diyarbekirspor, seçime gitti. Güneydoğu ekibinin yeni başkanı Veysi Avşar oldu.

TFF 2. Lig'de Diyarbekirspor’un Yeni Başkanı Veysi Avşar Oldu

AJANSSPOR - HABER

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’un yeni kulüp başkanı Veysi Avşar oldu.

Avşar, geçen sezon istifa etmişti

Güneydoğu ekibi Diyarbekirspor'da Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, geçen sezon başında işlerin yoğunluğu nedeniyle istifa etmişti.

Diyarbekirspor kulüp başkanı olarak tekrardan yuvaya dönen Veysi Avşar, pazartesi günü spor basınıyla yemekte bir araya gelerek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtımı ile birlikte ligin ikinci devresinde yapılacak çalışma hakkında bilgi verecek.

İlgini Çekebilir
Diyarbekirspor’da ligde kalma sevinci
Habere Git

Diyarbekirspor, Emre Şahin'i transfer etti

Öte yandan yeşil-Kırmızılı kulüp, Batman Petrolspor'un başarılı futbolcusu Emre Şahin'in transferini açıkladı. Kulübün resmi açıklamasında "Diyarbekirsporumuz Batman Petrolspor’dan ofansif kanat oyuncusu Emre Şahin ile sözleşme imzaladı.

Nihat Özdemir'den Diyarbekirspor’a jest

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Amedspor’dan sonra Diyarbekirspor’un da devre arası kamp giderlerini karşıladı.

Kulübün açıklamasında,”Diyarbekirspor Profesyonel Futbol A Takımımızın devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da bulunan otelinde misafir ederek karşılayan, Diyarbakırlı iş insanı ve TFF önceki dönem Başkanı Sayın Nihat Özdemir'e teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler