Çaycumaspor- Akınspor Maçı Sona Erdi, Ortalık Karıştı

Ali Bozkurt
22.03.2023 - 19:08 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 19:16

Zonguldak Süper Amatör Lig’de Çaycumaspor ile Akınspor arasında oynanan karşılaşmada yapılan faul sonrasında ortalık karıştı ve futbolcular birbirine girdi.

Çaycumaspor- Akınspor Maçı Sona Erdi, Ortalık Karıştı

AJANSSPOR HABER

Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde kavga gündeme geldi. Bugün oynanan Çaycumaspor ile Akınspor karşılaşmasında bir oyuncunun diz kapağı çıkarken, karşılaşma sonrası olaylar yaşandı. Detaylar...

Süper Amatör Lig’in 23. haftasında Çaycumaspor, kendi sahasında Akınspor’u setti. Karşılaşmanın ilk golü 43. dakikada geldi. Akınspor ilk yarıyı 1-0 önde yamamladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikasında ise Çaycumaspor’dan Yusuf Kanağı rakip futbolcuyla girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlandı.

Diz kapağı çıktı

Saha içinde ilk müdahalesi yapılan futbolcu sedye ile sahadan çıkarılırken, diz kapağının çıktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu Yusuf Kanağı sakatlığı sonrası sedyeyle sahadan taşındı ve ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 

İlgini Çekebilir
Süper Amatör Küme’de 10. hafta tamamlandı
Habere Git

Karşılaşmayı Akınspor kazandı

İkinci yarıda Konuk ekip Akınspor farkı 2'ye çıkarırken, Çaycumaspor Tahir'in penaltıdan attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Karşılaşmanın sona ermesinden hemen sonra kavga oluştu. Çaycumaspor’dan bir futbolcu rakip takımın antrenörün üzerine yürümesi sonucunda olaylar çıktı. Yedek kulübede olan futbolcular ile saha içinde olan futbolcular arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polisin araya girmesiyle olaylar büyümeden kontrol altına alındı.

Senin için hazırladığımız haberler