Djamel Belmadi: Feghouli, Kamerun karşısında oynamaya hazır

Orhan Gülek
21.03.2022 - 15:35 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 15:47

Cezayir Millî Takımı'nda Belmadi, Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Sofiane Feghouli'nin Kamerun ile oynayacakları maçta hazır olduğunu belirtti.

Djamel Belmadi: Feghouli, Kamerun karşısında oynamaya hazır

AJANSSPOR - HABER

Cezayir, 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri kapsamında Kamerun ile iki ayaklı önemli bir eşleşme oynayacak. Bu karşılaşmalar öncesi Galatasaray 'da sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Sofiane Feghouli'nin durumu merak ediliyordu. Konuya ilişkin Cezayir Millî Takımı Teknik Direktörü Djamel Belmadi, açıklamalarda bulundu.

"Feghouli Kamerun ile oynayacağımız maçlara hazır"

Tecrübeli oyuncunun Kamerun ile oynayacakları maçlara hazır olduğunu belirten Belmadi, "Feghouli, geçtiğimiz günlerde sakatlandı ve Galatasaray'ın maçlarında kadroda yer alamadı. Ama Kamerun ile oynayacağımız maçlara hazır" ifadelerini kullandı. 

Torrent, Feghouli'nin 'oynaması risk' demişti!

Sofiane Feghouli, Galatasaray'ın Barcelona'yı konuk ettiği kritik maçın kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılmıştı. Sonrasında hafta sonu Gaziantep FK maçı kadrosunda yer alsa da süre alamamıştı. Gaziantep FK maçı sonrası Feghouli konusunda açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Doktor sonuçta bir risk olduğunu söylediği zaman bir maçta oynatmak sebebiyle sezonun geri kalanında oynatamamak mantıklı gelmedi bize ve o nedenle oynatmadık. Yedek kulübesinde de oturup takıma moral olmak istedi. Feghouli'nin fiziksel kondisyonunu biliyorduk" ifadelerini kullanmıştı. 
 

Feghouli, bu sezon ne yaptı?

32 yaşındaki Feghouli, bu sezon 29 resmi maçta 1521 dakika şans bulurken, 5 gol 5 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler