Novak Djokovic, Sakatlığı Nedeniyle Antrenman Maçını Yarıda Bıraktı

İsa Kethüda
11.01.2023 - 13:47 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 13:52

Sırp tenisçi Novak Djokovic, sezonun ilk grand slami Avustralya Açık öncesinde çıktığı hazırlık maçını, dizindeki sakatlığı nedeniyle tamamlayamadı...

Novak Djokovic, Sakatlığı Nedeniyle Antrenman Maçını Yarıda Bıraktı

Kariyerinde 21 grand slam şampiyonluğu bulunan 35 yaşındaki tenisçi, 16 Ocak Pazartesi günü başlayacak Avustralya Açık öncesi hazırlık amacıyla dünya 8 numarası Rus Daniil Medvedev ile maça çıktı.

Djokovic devam edemedi

Medvedev'in ilk seti 6-4 kazandığı müsabakada tedavi arası alan Djokovic, ikinci sette 3-2 öndeyken ağrılarının artması nedeniyle mücadeleyi yarıda bıraktı.

"Dizimden sorun yaşadım"

Kortta sadece 36 dakika kalabilen Sırp tenisçi, Avustralya basınına yaptığı açıklamada, "Geçen hafta çıktığım turnuvada, dizimden sorun yaşamıştım. Bu maç sırasında dizimde çekme hissettim ve daha kötüye gitmemesi için zorlamamaya karar verdim. 

"Medvedev'den özür diledim"

Sadece bir set oynayabildim ve bunun için Medvedev'den özür diledim. O da anlayışla karşıladı. Avustralya Açık öncesi büyük bir kabus görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Adelaide Uluslararası 1'de şampiyon oldu

Teklerde elde ettiği 9 şampiyonlukla Avustralya Açık tarihinin en başarılı tenisçisi konumundaki Djokovic, geçen hafta yine Avustralya'da düzenlenen Adelaide Uluslararası 1'de şampiyon olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler