PSV, Sevilla Kalecisi Dmitrovic'e Saldıran Taraftara 40 Yıl Ceza

Akın Ungan
21.03.2023 - 11:54 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 12:06

UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic'e saldıran PSV Eindhoven taraftarı 40 yıl ceza aldı. PSV konuyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar...

PSV, Sevilla Kalecisi Dmitrovic'e Saldıran Taraftara 40 Yıl Ceza

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile karşılaşan ve iki maç sonunda adını çeyrek finale yazdırmayı başaran Sevilla'da kaleci Marko Dmitrovic, bir tur önce taraftarın saldırısına uğramıştı. Play-off turunda bir PSV taraftarı sahaya girerek Dmitrovic'e saldırdı.

Kendini savundu

PSV – Sevilla karşılaşması sırasında sahaya atlayan Hollandalı bir taraftar konuk ekibin 34 yaşındaki Sırp kalecisine saldırdı. 1.94 boyundaki Marko Dmitrovic kendini savundu ve vurmaya çalışan taraftarı etkisiz hale getirdi.

Önce futbolcular sonra güvenlik müdahale etti

Maçın uzatma dakikalarında meydana gelen olaya önce yakında bulunan PSV'li futbolcular daha sonra ise sahaya giren güvenlik görevlileri müdahale etti. Dmitrovic’e saldıran taraftar saha dışına çıkartıldı.

İlgini Çekebilir
Avrupa Ligi maçında skandal! Taraftar kaleciye saldırdı
Habere Git

PSV'den o taraftara 40 yıllık men

PSV Eindhoven, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçta Sevilla kalecisi Marko Dmitroviç'e saldıran taraftarın, 40 yıl boyunca stadyuma girişinin yasaklandığını açıkladı.

Dmitrovic: "Ona vurmak istedim"

Saldırıya uğrayan kaleci, "Bir taraftar geldi ve bana vurmaya çalıştı. Çıldırmıştı ve muhtemelen sarhoştu. Gerçek şu ki, ona vurmak istedim. Hayatımda kimseye vurmadım ama kendimi nasıl savunacağımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler