Doğan Alemdar’a Polat Alemdar deyince kahkaha tufanı koptu

28.05.2021 - 15:11 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 15:18

Azerbaycan maçında ilk kez ay yıldızlı formayı giyen Altay Bayındır’a kaledeki rekabet soruldu. Bir gazetecinin Doğan Alemdar yerine Polat Alemdar gafında bulunması ortamı neşelendirdi. İşte detaylar…

Doğan Alemdar’a Polat Alemdar deyince kahkaha tufanı koptu

AJANSSPOR - HABER

 

Antalya’da Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren milli futbolcular, günün belli bölümlerinde gazetecilerin karşısına çıkıyor. Dün ilk kez forma giyen futbolculardan Altay Bayındır ve Halil Dervişoğlu, bugün haklı gururlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Toplantıya katılan bir gazetecinin, Altay’a kaledeki rekabeti sorarken; Doğan Alemdar’dan Polat Alemdar şeklinde bahsetmesi; gazetecileri ve futbolcuları güldürdü.

Altay Bayındır’ı bekleyen tehlike: Polat Alemdar

Toplantının ilk konusu Altay Bayındır’ın sakatlığı üzerinden şekillendi. Bu nedenle gazeteciler Altay’ın sağlık durumunu öğrendikten sonra milli takımdaki rekabeti sorgulamaya başladı. Bir gazetecinin sorusu ise basın odasının havasını pozitif yönde değiştirdi. İşte, o gazeteciyle Altay Bayındır arasında yaşanan diyalog:

Gazeteci: “Çok fazla genç ve yetenekli kalecimiz var. Kalecilerde çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Ben bu milli takımdaki kaleci rekabeti hakkında sana bir soru sormak istiyorum. Uğurcan Çakır özelinde değil, Ersin’i de, Alemdar… Polat Alemdar’ı da… Polat Alemdar dediğim için özür dilerim. Doğan Alemdar’ı da bu listeye koyabiliriz. Türkiye’deki kaleci rekabetini ve milli takımdaki forma rekabetini nasıl görüyorsun?”

 

Altay Bayındır: “Bizler milli takım oyuncularız. Güzide takımlardan geliyoruz. Rekabet olmasa olmaz. Oyuncunun gelişimi için önemli. Maçta ve antrenmanda uğraş veriyoruz. Saha içinde rekabet olduğu kadar saha dışında dostluğumuz var. Tek isteğimiz insanların sağlıklı şekilde destek vermeleri. Ay-yıldızlı forma giyiyoruz. Kim oynarsa havlu tutar, terini sileriz. Böylece devam ederiz.”

 

Senin için hazırladığımız haberler