Doğan Can Davas: "G.Saray'ı her zaman iyi temsil etmek istiyorum"

Orhan Gülek
04.01.2022 - 19:48 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 20:37

Royal Hastanesi Bandırmaspor'un etkili silahı Doğan Can Davas bordo-beyazlı takımın hedefleri ve kariyer planlaması hakkında konuştu. İşte detaylar

Doğan Can Davas: "G.Saray'ı her zaman iyi temsil etmek istiyorum"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray altyapısından yetişen ve 2019'da Bandırmaspor'un yolunu tutan Doğan Can Davas sezonun ilk yarısında bordo-beyazlı takımı performansıyla sırtladı.

Doğan Can sezonun ilk yarısında görev aldığı 19 maçta 6 gol ile 2 de asist yaptı.

 

"Takım olarak hem ligde hem de kupada iyi yerdeyiz"

 

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Doğan Can Davas, "Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli bir başarı elde ettik. Son 16 Turu'nda olduğumuz için çok mutluyuz. Mustafa Gürsel Hocamız bize bir ağabey gibi davrandı. Hocanın çok ötesinde davrandı. Hocamız da takımımız da çok mutlu. Takım olarak hem ligde hem de kupada iyi yerdeyiz. Başkanımız Onur Göçmez'in de emekleri yadsınamaz. Ona da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de İrfan Can Eğribayat kararı! Bir ayrılık bir transfer...
Habere Git

'Önümüzdeki ilk maça odaklanıyorum'

Kişisel performansından da bahseden Doğan Can, "Geçen sezona göre daha iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Her maç yeni bir başlangıç. Önümüzdeki ilk maça odaklanıyorum." dedi.

'G.Saray altyapısında yetenek kadar karakter de önemli'

Galatasaray altyapısının katkılarından söz eden 24 yaşındaki futbolcu, "12 yaşından 18 yaşına kadar Galatasaray altyapısında oynadım. Galatasaray altyapısında çok şey öğrendim. Futbolun ötesinde karakter anlamında çok şey öğrendim. Galatasaray altyapısında yetenek kadar karakter de önemlidir. Galatasaray'ı her zaman iyi temsil etmek istiyorum. Şu anda odak noktam; Bandırmaspor'la Süper Lig'e çıkmak. Benim en önemli hedefim şu anda bu" açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den istifa açıklaması! 'Hedef aynı kupa değil, miras bırakmak'
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler