Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Boluspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
17.12.2022 - 22:53 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 23:01

Spor Toto 1. Lig’in 18. Haftasında sahasında karşılaştığı Boluspor ile 0-0 berabere kalan Eyüpspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez maç sonu konuştu.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Boluspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı Boluspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Mesafeyi kapatan takımdı"

Zor bir maç beklediklerini söyleyen İbrahim Üzülmez, “Ligin en az gol yiyen takımlarından biriydi. Bloklar arası mesafeyi kapatan takımdı. 90 dakikada defansif anlamda görev yapan Boluspor vardı." dedi.

"10.'yu da kazanmak isterdik"

Kazanarak seriyi devam etmek istediklerini dile getiren Üzülmez, "Oyuncularımın özellikle ikinci yarı gayretinden dolayı teşekkür ederim. 9 maç üst üste kazandıktan sonra 10.'yu da kazanmak isterdik. Gayretine sadece futbolun meyvesi olan golün olmaması bizim adımıza üzücü. Kenardan geldik, dönen topları kazandık." dedi.

İlgini Çekebilir
İstanbul'da sessiz gece!
Habere Git

"Lig uzun maraton"

Puan kayıplarının normal olduğunu ifade eden Üzülmez, "İkinci yarı oyuncular görevlerini yerine getirmeye çalıştılar. Karşımızda defansif olarak diri takım vardı. Rakibe son dakikada bir gol pozisyonu verdik. Lig uzun maraton puan kayıpları olacak. Doğru yoldayız. Oyuncularımla o sinerjiyi yakaladık." dedi.

"Oyun içinde hatalar var"

Sezon sonu Süper Lig hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade eden Üzülmez, "Zirveler kolay değildir. Oyuncularımız sorumluluklarını yerine getirdi, doğru işler yapmaya çalışan Eyüpspor takımı vardı. Oyun içinde hatalar var kendi içimizde konuşacağız ama bizim için bundan sonra bu mücadele devam ettiği sürece inşallah istediği hedeflere ulaştırmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Üzülmez'den transfer açıklaması

İbrahim Üzülmez, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Alanyaspor maçından sonra başkan ile transfer görüşmesi yapacaklarını ifade etti.

Eyüpspor - Boluspor maçı özeti

  • 45+1. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Babel'in sert şutunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
  • 53. dakikada sol taraftan Ömer Bayram'ın içeri çevirdiği topa kale önünde Babel'in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan auta gitti.
  • 90. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Babel'in sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Çağlar'da kaldı..

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftası sonrası lider Eyüpspor puanını 38'e, Boluspor ise 27'ye yükseltti.

Senin için hazırladığımız haberler