Trabzonspor'da Doğucan Haspolat Belçika'da! Sağlık kontrollerinden geçecek

Akın Ungan
06.09.2023 - 13:50 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 16:45

Son dakika transfer haberleri | Trabzonspor'un genç orta sahası Doğucan Haspolat, Belçika'nın Westerlo takımı ile anlaştı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da Doğucan Haspolat Belçika'da! Sağlık kontrollerinden geçecek

Trendyol Süper Lig'e başarı hedefiyle başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer, kadrosunda yer alan futbolculara gelen transfer tekliflerini de değerlendirmeye aldı.

Doğucan Haspolat Westerlo ile anlaştı

Sports Digitale'in haberine göre Trabzonspor'un genç futbolcusu Doğucan Haspolat, Belçika Ligi'nde mücadele eden Westerlo ile anlaşma sağladı.

Sağlık kontrolleri için Belçika'da

Doğucan Haspolat, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için Belçika'ya gitti. 23 yaşındaki önliberonun resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Resmi sözleşme imzalanacak
Habere Git

Doğucan Haspolat'ın kariyeri

Hollanda'nın Rotterdam kentinde doğan Doğucan Haspolat, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Hollanda U17 ve U18 takımlarında oynayan Doğucan, Türkiye U21 takımıyla Ay-Yıldızlı formayı giydi.

Excelsior ile profesyonel olan önlibero, 2020'de Kasımpaşa'ya transfer oldu. Trabzonspor, Temmuz 2022'de 1.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında oyuncuyu kadrosuna kattı.

Doğucan Haspolat'ın performansı

Doğucan Haspolat, 2022/23 sezonunda 26 maça çıktı. 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen genç önlibero, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler