Doğukan Sinik ve Cengiz Ünder, Litvanya maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
14.06.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 00:08

Uluslar Ligi C Ligi 1. Grubu 4. maçında Litvanya'yı 2-0 mağlup ederek grupta 4'te 4 yapan A Milli Takımımız'da Doğukan Sinik ve Cengiz Ünder maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Doğukan Sinik ve Cengiz Ünder, Litvanya maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar C Ligi'ne 3’te 3 yaparak başlayan A Milli Takımımız, ilk maçta deplasmanda 6-0 yendiği Litvanya’yı, bu kez İzmir’de konuk etti. Baştan sona üstün götürdüğü maçı 37'de Kaan Ayhan ve 54'te Hakan Çalhanoğlu'nun penaltıdan attığı golle 2-0 kazanan Ay Yıldızlılar, 4'te 4 yaparak liderlik koltuğunu sağlama aldı. 

Doğukan Sinik: "İnşallah devamı gelir"

Karşılaşma gösterdiği performanla dikkatleri üzerine çeken Doğukan Sinik maç sonu yaptığı açıklamada hedeflerinin gol yememek olduğunu ifade etti. 23 yaşındaki oyuncu  "Açıkçası turnuvaya başlarken hedefimiz maçlarda gol yememekti. Hedefe ulaştık. Sanırım bir ilk oldu. Kamp başında ne hedeflediysek tamamladık. Çok mutluyum, kendi adıma da çok mutluyum. İnşallah devamı gelir." ifadelerini kullandı. 

Cengiz Ünder: "Bugün gol atmayı çok istedim"

Karşılaşmada ilk golün asistini yapan ancak 80. dakikada penaltıdan yararlanamayan Cengiz Ünder ise maç sonu yaptığı açıklamada gol atamadığı için üzgün olduğunu ifade etti.

 

Ünder "Bugün gol atmayı çok istedim. Çok denedim ama yapamadım. Çocukluğum burada geçti. İzmir'in benim yanımda yeri çok ayrı. O yüzden gol atmak istedim. Daha fazla gol atabilirdik. Çok pozisyon kaçırdık. Grupta da 4'te 4 yaptık. Önümüzde iki senemiz var bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Genç oyuncularız. Elimizden geleni yapacağız. Güçlü rakiplerle oynayacağız, kolay olmayacak. Genç bir takımımız, yeni yeni hazırlanıyoruz. Bunu hak ediyoruz. Tekrardan B Ligi'ne yükselmek istiyoruz. Buradaki maçları baz alamamamız lazım. Tekrardan güçlü rakiplerle oynamak istiyoruz. Takımımda da genelde çizgi de top alıyorum. Çizgi de top aldığım zaman daha etkili olduğumu düşünüyorum. En iyi özelliğim bu aslında. Kendi mevkimde en iyisi olmaya çalışıyorum. İyi bir sezon geçirdim. Milli takıma her zaman en iyisini vermek istiyorum. Bunun için de çok daha fazla çalışmam gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler