Doktor ile spiker sosyal medyada birbirine girdi: İade ederim!

06.05.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 16:43

Yayıncı kuruluşun spikerlerinden biri olan ve yakın zamanda Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşko, sosyal medyadan bir doktorla tartıştı. İşte tartışma nedeni ve detaylar...

Doktor ile spiker sosyal medyada birbirine girdi: İade ederim!

AJANSSPOR-HABER 

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea, Real Madrid'i eledi ve Devler Ligi'nde Manchester City'nin finaldeki rakibi oldu. Yayıncı kuruluşun spikerlerinden Seyhan Şaşko'nun maça ilişkin yorumlarına sosyal medyada bir doktordan tepki geldi. Şaşko, doktora yine sosyal medyadan tatlı-sert bir cevap verdi. Peki, Şaşko'ya gelen bu tepkiye eşi Ersin Düzen nasıl tepki verdi? Detaylar haberde...

"Bunlar nereleriyle izliyorlar maçı?"

Genel Cerrah Operatör Doktor Fakı Akın, yayıncı kuruluşun spikeri Seyhan Şaşko'yu sert şekilde eleştirdi. Akın, "beIN Sports'ta Seyhan Şaşko'ya Allah aşkına moderatörlük yaptırmasınlar. 'Real'in bir ara geleceğini zannettim' diyor... Şu maçta Real berbat ötesi oynadı. 5-0 olacak maç 2-0 bitti. Bunlar nereleriyle izliyorlar maçı?" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Seyhan Şaşko: Sorunuzu iade ederim

Beşiktaş kongre üyesi olan Doktor Fakı Akın'ın bu paylaşımına Seyhan Şaşko da yine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Şaşko, "Normalde bu tip mesajlara cevap vermek adetim değildir. Eleştirinin her türlüsüne de açığım. Ancak sizden farklı ne demişim onu bilemedim. Sorunuzu iade ederim. Saygılar" şeklinde bir yanıt verdi. 

Devler Ligi finali İstanbul'da oynanacak

Manchester City ile Chelsea takımları, 29 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Zorlu finalde 25 bin kadar futbolseverin tribünde olması bekleniyor.

Seyhan Şaşko kimdir?

2009'da TRT'de televizyonculuk kariyerine başlayan Seyhan Şaşko Makedonya’da dünyaya geldi. Piyano da çalabilen Seyhan Şaşko bir dönem amatör olarak tenis oynadı. Ersin Düzen ile evlenen ünlü spiker TRT Çocuk korosunda da yer aldı. Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989'da doğdu. Şu anda da beIN Sports'ta kariyerine devam ediyor. Şaşko daha önce Tivibu Spor, Eurosport ve 360 kanalllarında da çalışmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler