"Dolu bir statta oynamak istiyorum."

06.04.2020 - 23:42 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 23:46

"Dolu bir statta oynamak istiyorum."

Başakşehir forması giyen Eljero Elia, sözleşmesini uzatmayacağını ve transfer olacağını yineledi. 33 yaşındaki kanat oyuncusu, "Yeniden futbol oynamaktan keyif almak, birçok taraftarın önünde dolu bir statta oynamak istiyorum" dedi.

Hollanda basınına konuşan Elia, Başakşehir'in sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini söyleyerek, "3 yılın yeterli olduğun düşünüyorum, güzeldi dedikten 3 gün sonra kadro dışı kaldım. Yeniden futbol oynamaktan keyif almak istiyorum. Birçok taraftarın önünde dolu bir statta oynamak istiyorum." dedi.

Elia ayrılık isteğini daha önce de söylemişti

Kulübün sözleşmesini uzatmak istediğini ancak kendisinin bu teklifi geri çevirdiğini ifade eden Hollandalı, "Kopenhag maçında kendimi bir anda tribünde buldum. Trabzonspor maçında tekrar kulübedeydim ama ne ısındım ne de oynadım. Uzun zamandır oynuyordum, herkes benden memnundu. Ama şimdi her şey değişti. Herkes benim nasıl biri olduğumu biliyor. Umursamıyorum" demişti.

Elia ayrıca, devre arasında Arjantin ekibi Club Atletico Talleres’in kendisine talip olduğunu ancak Başakşehir izin vermediği için transferin gerçekleşmediğini ifade etmişti.

2017'de Feyenoord'dan transfer edilen Elia, bu sezon 24 maçta forma giyerken 1 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler