Stoper arayışındaki Trabzonspor için flaş iddia: Domagoj Vida

18.07.2022 - 09:15 | Son Güncellenme: 18.07.2022 - 11:15

Sağ stoper arayışlarını çerçevesinde gündemine birçok isim gelen Trabzonspor'un için ortaya atılan futbolcu ise Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida oldu.

Stoper arayışındaki Trabzonspor için flaş iddia: Domagoj Vida

Yaptığı 5 transferin ardından sağ stoper arayışına öncelik veren Trabzonspor'un gündemine sürpriz bir isim geldi.

Domagoj Vida, Fırtına'ya önerildi

Beşiktaş’la sözleşmesi biten ve boşta olan 33 yaşındaki Hırvat savunmacının menajerler tarafından bordo-mavili kulübe önerildiği ileri sürüldü. 

Vida, eski hocası Avcı ile çalışmaya sıcak bakıyor

Skorer'de yer alan habere göre; Yeni kontrat için maddi konularda Beşiktaş’la anlaşma sağlayamayınca siyah-beyazlı kulüple bağlarını koparan Vida’nın kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli stoperin, Beşiktaş’tan eski hocası olan Abdullah Avcı ile yeniden çalışmak istediği kaydedildi. Kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planlayan Vida’nın maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Trabzonspor’la hemen sözleşme imzalayacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Trabzonspor onun peşinde! İşte en büyük rakip...
Habere Git

Arap basınından yeni iddia

Arap basınında yer alan iddiaya göre ise tecrübeli Hırvat oyuncunun, Suudi Arabistan takımlarından El İttifak'la anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta 3 kupa kazandı

Hırvat stoper, siyah beyazlılara 2017-2018 sezonunun devre arasında gelmişti. 4 sezon boyunca Beşiktaş'ta forma giyen tecrübeli oyuncunun sözleşmesi bu yaz sona erdi. Deneyimli defans, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 137 karşılaşmaya çıktı. Ayrıca 1 de asist kaydetti. Vida, Beşiktaş kariyerinde 3 de kupa kazanma başarısını gösterdi.

97 kez milli formayı giydi

Bonservisi elinde olan 1.84 boyundaki Vida'nın, güncel piyasa değeri 1.9 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Vida kariyerinde, Beşiktaş'ın yanı sıra Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb, NK Osijek ve Leverkusen'de de boy göstermişti. Hırvat Milli Takımı'nın formasını da 97 kez giyen Vida, 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler