Domagoj Vida için flaş sözler: Gözlerim Tosic'i aradı!

21.01.2018 - 22:10 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 22:10

Domagoj Vida için flaş sözler: Gözlerim Tosic'i aradı!

Bir dönem Beşiktaş’ta savunma hattının önemli ismi olan Ulvi Güveneroğlu, siyah-beyazlı takımın yeni transferi Domagoj Vida’nın Antalyaspor maçındaki performansını değerlendirdi. Güveneroğlu, “Tosic’i bu maçta açıkçası aradım” diye konuştu.

Ajansspor'dan Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Güveneroğlu, Vida'nın dışında Talisca ve Negredo için de dikkat çeken sözler söyledi. İşte o sözler;

“Talisca Beşiktaş taraftarlarına umut verdi”

Beşiktaş aslında oyunun geneline baktığımızda maçı almaya yakın taraftı. Defansta çok açıklar verdi. Talisca’nın çok önemli bir çıkışı var. Talisca taraftara umut verdi. Oyunun kaderini değiştirdi. Pozisyona daha az girdi Beşiktaş… Ama Talisca’nın usta vuruşları kaderi belirledi.

“Vida için beklemek lazım”

İlk maç olmasına rağmen Vida Beşiktaş’ta çok sırıtmadı. Ama benim beklediğim Vida performansını göremedim. Bunu ilk maçın heyecanı olarak görüyorum. Birkaç maç daha beklemek lazım. Kaliteli bir oyuncu. Sert eleştiri yapmamak lazım, bunun için çok daha erken olduğunu düşünüyorum.

“Tosic’i bu maçta aradım”

Vida, birkaç pozisyon hatası yaptı bana göre. Defansın arkasına atılan toplarda bazen sıkıntı yaşadı. İlk maç olduğu için hoşgörü lazım. Pepe ile oynadığı süre içinde uyum sürecini daha çabuk atlatacaktır. İyi bir Tosic, şu anki Vida’dan daha iyi görünüyor. Ben bu maçta Tosic’i aradım.

“Negredo’nun durumu düşündürücü”

Çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum ama bu maçta beğenmedim. Rakipler artık daha çok Beşiktaş’ın işini zorlaştıracak. Rakibi zorlayacak pozisyon ataklığını Negredo’dan göremedim. Bu biraz düşündürücü.

AJANSSPOR HABER / RÖPORTAJ – Emrah KARALİNÇ

Senin için hazırladığımız haberler