Beşiktaş'ta Domagoj Vida ile son görüşme! İşte masadaki teklif

01.06.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 11:46

Beşiktaş'ta sözleşmesinin sona eren ancak kontrat yenileme görüşmelerinden sonuç alınamayan Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida ile son bir görüşme yapılacak. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Domagoj Vida ile son görüşme! İşte masadaki teklif

Beşiktaş'ta başkanlık seçimleri geride kaldı. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen'le girdiği seçimi kazandı ve görevine devam etti. Seçimi geride bırakan siyah-beyazlılar iç ve dış transfer odaklandı.

Beşiktaş'la sözleşmesi biten Vida'ya 4 teklif var

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş'ta Domagoj Vida'yla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi dün sona eren Hırvat stoper kulüp arayışlarını başladı. Siyah-beyazlılardan yıllık 3.7 milyon euro kazanan Vida'ya şimdiye kadar Galatasaray, Başakşehir ve ülkesinden Osijek ile Hajduk'tan teklif geldi.

Başakşehir 1 milyon euro'yu gözden çıkarırken, Hajduk ile Osijek'in teklifleri ise daha düşük kaldı. Vida kendisine Körfez'den takım arasa da oradan da henüz gelen bir teklif yok. 

İlgini Çekebilir
454 dakika için Beşiktaş'tan 3.9 milyon Euro aldı
Habere Git

Görüşme son teklif üzerinden olacak

Hırvat stoperin menajeri ise Beşiktaş'a mesaj gönderdi. Deneyimli oyuncu son bir görüşme daha yapabileceklerini söyledi. Daha önce 1.5 milyon euro diyen Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ise rest çekerek giden Vida için teklifi 1 milyon euro'ya kadar çekti.

 

Siyah-beyazlılar Vida'ya, "Görüşmek istiyorsanız bu rakam üzerinden pazarlık yapabiliriz" diye cevap verdi. 

Domagoj Vida'nın performansı

33 yaşındaki stoper Vida, Beşiktaş'ta 164 resmi karşılaşmada görev yaptı.  Bu periyotta rakip fileleri 16 kez havalandıran Hırvat oyuncu, 1 de asist yaptı ve toplamda 17 gole direkt olarak katkı sağladı. 33 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.40 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler