Beşiktaş'ta Domagoj Vida o talebinden vazgeçti

13.02.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 11:37

Beşiktaş'ın bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüştüğü isimlerden biri olan Hırvat stoper Domagoj Vida'ya ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Domagoj Vida o talebinden vazgeçti

Siyah-Beyazlılar’da 3.5 milyon Euro’luk maaşıyla kadro dışı konumda bulunan Adem Ljajic’in (4.2 milyon Euro) ardından en yüksek ücret alan futbolcu konumunda bulunan Domagoj Vida, yeni kontrat görüşmeleri konusunda önemli bir adım attı.

Yüksek maaş talebinden vazgeçti

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Yönetimi’nin sezon sonunda bitecek olan kontratını yüksek maaşı sebebiyle uzatmaya olumlu bakmadığı Hırvat stoper, bu konudaki negatif havayı bozmak için kulüple temas kurdu. İdarecilerin yeni sözleşme içim maksimum 1.5 milyon Euro’luk maaşa çıkma kararı aldığı Vida’nın, menajeri aracılığıyla pazarlıklara hazır olduğunu ilettiği belirtildi.

Görüşme Adana Demirspor maçı sonrası

İlk etapta 2.5 milyon Euro’luk maaş talebi bulunan Hırvat stoper ve menajeriyle Adana Demirspor karşılaşması sonrası masaya oturulacak.

İlgini Çekebilir
Önder Karaveli'den flaş sözler: Yerli Messi, Azerbaycan Milli Takımı...
Habere Git

Larin de karar değiştirdi

Vida gibi Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin de yeni kontrat konusunda geri adım atmıştı. Kulüpten 1.7 milyon Euro kazanan ve yönetimin 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifini, ‘2.5 milyon Euro istiyorum’ diyerek reddeden Kanadalı futbolcu da menajeri aracılığıyla kulüp arayıp bu miktarı karşılayan bir ekip bulamaması sonrasında karar değiştirmişti. Yönetim, ısrarcı tutumundan vazgeçen Larin’le de Adana Demirspor maçı sonrasında görüşecek.

Senin için hazırladığımız haberler