Domagoj Vida'nın menajerinden transfer açıklaması

Feride Kara
07.02.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 23:24

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan'dan transfer açıklaması geldi. Avadan ünlü futbolcu için gelen teklifleri duyurdu.

Domagoj Vida'nın menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'tan yılda yaklaşık 3.7 milyon Euro kazanarak en yüksek ücreti alan Vida için menajeri Uğur Avadan açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi

Beşiktaş daha önce Vida'ya 1+1+1 yıllık teklif karşılığında yıllık 1.5 milyon Euro artı 500 bin Euro'luk bonuslardan oluşan bir teklif sunmuştu. Ancak bu teklif Vida tarafından kabul edilmemişti. Vida'nın menajeri Uğur Avadan transfer konusunda tekliflerin olduğunu söyledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın Mario Balotelli pişmanlığı! Anlaşma sağlanmıştı ama…
Habere Git

Gönlünde bir numara Beşiktaş

Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan: "Vida’ya Avrupa’dan ve Arap yarımadasından teklifler geliyor. Ama Vida’nın gönlünde bir numara Beşiktaş. Görüşme süreci devam ediyor. Yaşayıp göreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Vida en yüksek ücreti alan Beşiktaşlı 

Tecrübeli futbolcu Vida Beşiktaş formasıyla bu zamana kadar 155 maça çıkıp 15 gollük performans ortaya koydu. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 23 resmi maçta görev yaptı. Beşiktaş'ın, 3 milyon 700 bin Euro ile yıllık en yüksek ücreti alan oyuncusu Domagoj Vida olarak dikkat çekiyor.

Vida'nin Beşiktaş'a maliyeti

Menajerlik ücreti: 1 milyon 640 bin Euro

İmza parası: 1 milyon 500 bin Euro

Vida'nın 4.5 yıllık maaşı: 16 milyon 650 bin Euro

Vida'ya taahhüt edilen faiz borcu: 625 bin Euro

Vida'nın toplam maliyeti: 20 milyon 415 bin Euro

Senin için hazırladığımız haberler