Domenec Torrent, Beşiktaş - Sivasspor maçını takip etmeye geldi

Ali Bozkurt
29.08.2022 - 21:03 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 21:30

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent, Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Beşiktaş - Sivasspor maçını tribünden takip ediyor. İşte detaylar...

Domenec Torrent, Beşiktaş - Sivasspor maçını takip etmeye geldi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında yollarını ayırdığı İspanyol teknik adam Domenec Torrent, İstanbul turundan sonra Beşiktaş - Sivasspor maçını canlı izlemek için Vodafone Park'a geldi. 

Domenec Torrent, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Yeni sezon öncesi Domenec Torrent ile yolları ayırarak Okan Buruk ile anlaşan Galatrasaray'a İspanyol çalıştırıcıdan kötü haber geldi. Domence Torrent, sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray'da Domenec Torrent ve ekibiyle yolların ayrıldığı resmen açıklanmıştı.

158 gün görevde kaldı

Galatasaray'da Burak Elmas döneminde Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların başında 158 gün kaldı.
 
 
 
 
 
 
 

 
 

20 MAÇTA 7 GALİBİYET

Domenec Torrent, 14 Ocak 2022'de göreve geldiği sarı-kırmızılı takımın başında 18 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere 20 müsabakada görev aldı. Sarı-kırmızılı takım bu süreçte 7 galibiyetle sahadan ayrıldı. Domenec Torrent'in öğrencileri 5 maçta rakipleriyle puanlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar rakiplerine ise 8 kez mağlup oldu. Domenec Torrent bu dönemde 1.3 puan ortalaması tutturdu ve Süper Lig'i 13'üncü sırada tamamlayarak oldukça kötü bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler