Ajansspor

Domenico Tedesco: "Kendimizi boşlukta hissedeceğiz"

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde ağırladığı Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Domenico Tedesco, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Sarı-lacivertli ekip bir kez geriye düştüğü bir kez de öne geçtiği maçta 90+8'de yediği golle rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco açıklamalarada bulundu.

"İyi bir maç oynadık"

Domenico Tedesco, "yi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Rizespor'un son 7 maçta 5 galibiyetleri vardı. Kaybettikleri maçlardan biri Trabzonspor maçıydı. O maçta da iyilerdi. Bu maçın çekişmeli olacağını biliyorduk.

Son dakikada olan şey inanılmaz

Çok iyi bir ilk yarı oynadık. İkinci yarıda kalemize gelen 2'inci şutta 1-0 yenik duruma düştük. Sonrasında takımımız hem mantalitesini hem kalitesini gösterdi. Skoru çevirmeyi başardık. Son dakikada olan şey gerçekten inanılmaz. Hepimiz insanız. Birlikte kazanıyoruz, birlikte kaybediyoruz. Yolumuza devam etmek için o güce tekrar ihtiyacımız var. İlk defa son dakikada puan kaybetmiyoruz. Alanya ve Kasımpaşa maçlarında da bu olmuştu. Çılgınca bir durum ama güzel oyunun bir parçası bu da.

Tüm odağımız o maç olmalı

"Oynayacağımız bir kupa çeyrek final maçı var. O maç çok önemli. Tüm odağımız o maç olmalı. Derbi maçı tabii ki her zaman pozitiftir. Ben böyle maçları oynamayı severim. Yüzde 100'ümüzle o maçta olacağız. Ama bugün ve yarın kendimizi biraz boşlukta hissedeceğiz." dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...