Dominik Livakovic, Barcelona için İspanya'da!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri. Fenerbahçe forması giyen ve Barcelona ile anlaşan kaleci Dominik Livakovic, İspanya'ya gitti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen kaleci Dominik Livakovic, Barcelona ile anlaşmaya vardı.
Livakovic, İspanya'da
Hırvat kaleci, Katalan deviyle sözleşme imzalamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere bugün İspanya'ya gitti.

Alanyaspor'dan Ümit Akdağ için Fenerbahçe açıklaması geldi
Gazetecilerin, "Bu sezon Barça'da kalacak mısınız?" sorusuna Livakovic, "Göreceğiz" yanıtını verdi.

Anlaşma 4 yıllık
31 yaşındaki kalecinin İspanyol ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 1 yıllığına başka bir takıma kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.
Bonservis 3 milyon Euro
Barcelona'nın, Livakovic'in transferi için Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus ödeyeceği belirtildi.
Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028'e kadar devam eden Hırvat kaleci, 2023 yılında Dinamo Zagreb'den 6.6 milyon Euro'ya Transfer edilmişti.
Sarı-Lacivertli takımda forma şansı bulamayan 31 yaşındaki kaleci, Girona ve Dinamo Zagreb takımlarına kiralık olarak gönderilmişti.




