Livakovic'e Premier Lig'den talip! Fenerbahçe alternatifi belirledi

26.06.2024 - 18:58 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 19:11

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in talipleri artıyor. Sarı-Lacivertliler, Jose Mourinho'nun eski öğrencisini alternatif olarak belirledi.

Livakovic'e Premier Lig'den talip! Fenerbahçe alternatifi belirledi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'e İskoçya devi Celtic'in ardından Premier Lig ekibi de talip oldu. Livakovic'in olası ayrılığı halinde Sarı-Lacivertliler, alternatif ismi belirledi. İşte detaylar...

Livakovic'in talipleri arttı

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dominik Livakovic'e, Premier Lig'in yeni ekiplerinden Ipswich Town talip oldu. 

Daha önce İngiliz basınında yer alan haberlere göre de Livakovic'i, İskoç ekibi Celtic'in kadrosuna katmak istediği kaydedilmişti.

Fenerbahçe, Livakovic'in alternatifini buldu

Haberde, Fenerbahçe'nin olası bir ayrılık halinde Hırvat kalecinin alternatifi olarak Rui Patricio'yu belirlediği ifade edildi.

Mourinho, Roma'ya transfer etti

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, vatandaşı Rui Patricio'yu 2021-22 sezonunda İngiliz ekibi Wolverhampton'dan Roma'ya transfer etti.

İtalyan ekibi, Patricio'nun transferi için yaklaşık 12 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Sözleşmesi sona erdi

Rui Patricio, geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılılarda 24 maçta forma giydi ve kalesinde 28 gol gördü. 36 yaşındaki deneyimli file bekçisinin Roma ile olan sözleşmesi bu Haziran itibarıyla sona erdi. 

Senin için hazırladığımız haberler