Beşiktaş'ta Teknik Direktörler Değişiyor Necip Uysal Değişmiyor

Ali Bozkurt
29.08.2022 - 21:56 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 21:59

Beşiktaş'ta teknik direktörler değişiyor, kadrolar değişiyor ama Necip Uysal gerçeği değişmiyor. Valerien Ismael de 31 yaşındaki futbolcuyu joker olarak kullanmaya başladı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktörler Değişiyor Necip Uysal Değişmiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta teknik direktörler değişiyor, kadrolar değişiyor ama bir gerçek hiç değişmiyor. O gerçek de Necip Uysal!


Siyah beyazlı takımın altyapısından yetişen ve başka bir forma yüzü görmeyen Necip Uysal, Valerien Ismael'in de jokeri oldu. Fransız teknik adam, ihtiyaç halinde sağ bekten sol beke, stoperden ön liberoya kadar bir çok pozisyonda bugüne kadar forma giyen tecrübeli oyuncuya Demir Grup Sivasspor önünde savunma tandeminde forma verdi.

Emrecan Uzunhan'ı yedek bıraktı

Beşiktaş'ın hocası, uzun bir uğraş sonucunda 2 milyon Euro'ya İstanbulspor'dan transfer edilen Emrecan Uzunhan'ın oynatmak yerine 31 yaşındaki Uysal'ı sahaya sürdü. Corendon Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle geçen hafta kadroda yer almayan Emrecan ise yedek soyundu.

Necip Uysal, 11 teknik direktör gördü

2009 yılında Mustafa Denizli döneminde Beşiktaş A Takımı'na yükselen Necip Uysal, siyah beyazlı formayla 11 teknik direktörle çalıştı. Bu hocalar şöyle:

Mustafa Denizli
Bernd Schuster
Tayfur Havutçu
Carlos Carvalhal
Samet Aybaba
Slaven Bilic
Şenol Güneş
Abdullah Avcı
Sergen Yalçın
Önder Karaveli
Valerien Ismael

Beşiktaş ile 397 maça çıktı, 1 kez milli oldu

Bu sezon üçü ilk 11 olmak üzere 4 maçta forma giyen Necip Uysal, tüm kariyeri boyunca ise, 397 maçta sahaya çıktı. Tecrübeli futbolcu 6 gol atarken 17 de asiste imza koydu. Uysal, kariyerinde sadece bir kez Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydi. Uysal, 3 Mart 2010'da Honduras ile oynanan dostluk maçının son 10 dakikasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler