Luka Doncic Ve Kyrie Irving'li Dallas Mavericks'ten LeBron James'e Davet

Burak Alaca
05.06.2023 - 19:17 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 19:38

NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Kyrie Irving, Los Angeles Lakers forması giyen eski takım arkadaşı LeBron James'i arayarak takımına davet etti.

Luka Doncic Ve Kyrie Irving'li Dallas Mavericks'ten LeBron James'e Davet

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Luka Doncic'li Dallas Mavericks'in forması giyen oyun kurucu Kyrie Irving gelecek yaz için çok ses getirecek bir hamleye aracı olmaya hazırlanıyor.

LeBron James'e davet

Bleacher Reports'un haberine göre Dallas Mavericks'in yıldızı Kyrie Irving, Los Angeles Lakes'ın yıldızı LeBron James'e bir telefon açarak onu Mavericks'te birlikte oynamaya davet etti.

Takasın son gününde geldi

Sezona Brooklyn Nets forması ile başlayan Kyrie Irving takasın son gününde Dallas Mavericks'e takaslandı. Burada Luka Doncic ile başarılı bir ikili oluşturması beklenen 31 yaşındaki guard beklentinin altında kaldı.

İlgini Çekebilir
Efsaneden Jordan'a yergi, LeBron'a övgü!
Habere Git

Doncic ile play-off'a taşıyamadılar

Luka Doncic ve Kyrie Irving'in yan yana oynadığı dönemde Dallas Mavericks 16 maça çıkarken yalnızca 5 galibiyet alabildi ve Batı Konferansı'nı 11. sırada tamamlayarak play-in turnıvasına dahi giremediler.

Sözleşmesi bitiyor

Kyrie Irving'in Dallas Mavericks ile olan sözleşmesi bu yaz son buluyor. Maksimum kontrat talep eden oyuncu ile Dallas Mavericks'in yola devam edip etmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

LeBron ile şehre şampiyonluk getirdiler

Kyrie Irving ve LeBron James'li Cleveland Cavaliers 2015-2016 sezonunda dönemin korkulan takımı Golden State Warriors'u finallerde 3-1'den geri gelerek mağlup etti ve kulüp tarihinin ilk şampiyonluğunu kazandı.

İlgini Çekebilir
LeBron James yıldızlaştı, Lakers seriyi üçledi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler