Donk: 'Gol atmam sürpriz değil'

08.10.2018 - 11:32 | Son Güncellenme: 08.10.2018 - 08:32

Cim-Bom’un kurtarıcısı Ryan Donk, “Forvet oynamam, gol atmam size sürpriz gibi gelebilir ama benim için değil. Galatasaray’da belki bu yönümü gösteremedim ancak Kasımpaşa ve Club Brugge forması giyerken bu golleri çok attım” diye konuştu.

Antalyaspor deplasmanında son dakikalarda oyuna girip forvet olarak oynayan ve 87. dakikada kafasıyla galibiyet golünü atan Ryan Donk, aslında skora yakın bir isim olduğunu söyledi.

Antalya maçı sonrası gazetecilerle sohbet eden tecrübeli futbolcu, oyuna girdikten 2 dakika sonra gol atmasının kendisini sevindirdiğini belirtirken, “Hocam beni gol atmam için sahaya sürdü. Sürekli orta yapıyorduk ancak kafa vuramıyorduk. Mariano çok güzel bir orta yaptı. O an golü atacağımı hissettim. Zaten maça girerken de Hasan Şaş hocamız benim gol atacağımı söylemişti. Golden sonra Hasan Hoca’ya sarıldım çünkü gol atacağımı bilmişti” diye konuştu.

Galatasaray’da ilk zamanlarının çok zor geçtiğini belirten Hollandalı futbolcu, “Fatih Hoca bana tekrar kapıları açtı. Bana güvendi. Özgüvenimi kazandım” dedi.

Donk şöyle devam etti: “Forvet oynamam, gol atmam size sürpriz gibi gelebilir ama benim için değil. Galatasaray’da belki bu yönümü gösteremedim ancak Kasımpaşa ve Club Brugge forması giyerken bu golleri çok attım. Gole yabancı değilim.”

Deplasmanda yaşanan sorunlar konusunda ise Donk, “Evimiz bizim güvenli yerimiz. Taraftarımız bize itici güç oluyor ve tezahüratlarıyla ekstra güç veriyor. Deplasmanlarda iyi sonuç almaya ihtiyacımız vardı. Porto’da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Birçok pozisyona girdik ve yenilgiyi hak etmedik” ifadelerini kullandı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler