Donk: ''Rakipler bize karşı daha fazla motive oluyorlar''

03.04.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 21:35

Süper Lig'de Hatayspor'a deplasmanda mağlup olan Galatasaray'ın savunma oyuncusu Ryan Donk, karşılaşmanın ardından Bein Sports'un sorularını yanıtladı. İşte Donk'un açıklamaları...

Donk: ''Rakipler bize karşı daha fazla motive oluyorlar''

Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor sahasında karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ryan Donk, rakip takımların kendilerine karşı sahaya daha motive çıktığını söyledi.

'9 haftada bu hataları yapmayıp, sorumluluk almalıyız'

Savunmada yapılan hatalardan dolayı sorumluluğu kabul ettiğini belirten tecrübeli savunmacı, ''İyi bir hava yakalamıştık. 8'de 8 yapmıştık ama devam ettiremedik. Rakipler bize karşı daha fazla motive oluyorlar. 3-0 olmamalıydı. Daha fazla hata yaptık. Kalan 9 haftada bu hataları yapmayıp, sorumluluk almalıyız. Stoper olarak ben sorumluluğumu alıyorum. Defans hattı olarak sorumluluk almalıyız'' şeklinde konuştu.

'Yediğimiz goller hep rakibe bir hediye oldu'

Kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten 35 yaşındaki futbolcu, Yediğimiz goller hep rakibe bir hediye oldu. Çok fazla bireysel hata yaptık. Bizim onlara armağan ettiğimiz goller oldu. Ben kendi sorumluluğumu alacağım. Defansif olarak daha iyi şeyler yapmalıyız. Daha zorlu süreçlerde şampiyonluk yaşadık. Takımıma güveniyorum. 9 maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maça çıkan Ryan Donk, 2 gol atıp 3 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler