Donk'a verilen sözleşme Okan transferini zora soktu

02.07.2018 - 14:28 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 11:30

Galatasaray'da Okan Kocuk transferi, Donk'a verilen sözleşme sonrasında zora girdi. Bu arada genç isim için Fenerbahçe de devreye girdi.

Ryan Donk’a verilen uçuk rakam Galatasaray’ı inanılmaz zor durumda bıraktı… Muslera’nın yedeği olarak düşünlen Okan Kocuk için Bursaspor’la yapılan pazarlıklarda 5 milyon TL’den de aşağı inilmesi konuşuluyordu. Fakat Donk’a verilen rakam sonrasında Bursaspor yönetimi ilk başa döndü. Genç kalecinin fiyatının 1 milyon Euro olduğunu duyurdu. Bu arada Volkan Demirel’in takıma dönmemesi durumunda Fenerbahçe’nin de yedek kaleci olarak Okan’ı kadroya katmak istediği gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'da Carole'a yol göründü!

Yuto Nagatomo’nun takıma katılmasından sonra Lionel Carole’a yol göründü… Fatih Terim’in henüz Japon oyuncunun durumu netleşmediği için İstanbul’a davet ettiği Fransız oyuncuya kendisini İsviçre kampına götürmeyeceği ve istemesi durumunda idmanlara devam etmeyebileceği bilgisi verildi. Carole’un kendisine henüz takım bulamadığı ve G.Saray’a da hiç teklif gelmediği bildirildi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler