Donnarumma'dan PSG yönetimine rest: "Ya Keylor Navas ya ben"

Orhan Gülek
12.05.2022 - 21:21 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 23:05

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa çok yakın olan PSG'nin İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma, Keylor Navas ile süresini paylaşmaktan pek de mutlu değil.

Donnarumma'dan PSG yönetimine rest: "Ya Keylor Navas ya ben"

AJANSSPOR - HABER

PSG'nin deneyimli kalecisi Gianluigi Donnarumma, gelecek sezon sürekli sahada olmak istediğini söyledi.

Gianluigi Donnarumma mutlu değil

Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan hayal kırıklığına rağmen Ligue 1'de şampiyonluğa çok yakın olan PSG'nin tecrübeli kalecisi Gianluigi Donnarumma, Kosta Rikalı kalecisi Keylor Navas ile süresini paylaşmaktan pek de mutlu olmadığını ortaya koydu.

Navas ile iyi bir ilişkisi olduğunun altını çizen Donnarumma, buna rağmen gelecek sezon kalenin tek sahibi olmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Paris Saint-Germain'den Iğdır'a...
Habere Git

Ne söylendi?

Mauricio Pochettino'nun verdiği karar doğrultusunda bu sezon Navas ile hemen hemen eşit süre alan Donnarumma, Fransız basınından Agence France-Press'e verdiği demeçte bu durumun gelecek sezon değişmesini beklediğini belirtti:

"PSG, bir seçim yapacak"

"Gelecek sezon Navas  ile ikimizin PSG'de kalacağını düşünmüyorum. Kulüp ikimiz arasında bir seçim yapacak”

PSG, Donnarumma'yı mı yoksa Navas'ı mı seçecek?

Hem PSG yönetimine hem de taraftarlara kısaca ya Navas ya ben mesajı veren Donnarumma'nın bu açıklamalarının ardından PSG yönetiminin atacağı adımlar da merak konusu oldu.

EURO 2020'ye vurduğu damga sonrasında Milan'dan PSG'ye bedelsiz olarak transfer olan Donnarumma bu sezon 22 maçta forma giyerken, 35 yaşındaki Navas ise 23 maçta oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler