Dönüşü muhteşem oldu: Doğukan Sinik!

14.01.2023 - 14:17 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 14:31

Sezon başında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Hull City'ye transfer olan Doğukan Sinik, kiralık olarak döndüğü Antalyaspor'la ilk maçında gol buldu.

Dönüşü muhteşem oldu: Doğukan Sinik!

AJANSSPOR HABER

Türk futbolunun yükselen yıldızları arasında gösterilen ve sezon başında 4 Milyon Euro'ya iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'ye transfer olan Doğukan Sinik'in İngiltere macerası istediği gibi gitmedi.

343 dakika sahada kaldı

Hull City'de sakatlık yüzünden ilk haftaları kaçıran 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, uyum sorunu da yaşayınca 12 maçta sadece 343 dakika süre buldu ve 1 asit yapabildi.

Antalyaspor'a dönmeyi tercih etti

Hull City'de Şota Arvaledze yerine gelen teknik direktör Liam Rosenior, onu kadroda istemediğini söyleyince Doğukan Sinik'e yol göründü. Oyuncunun tercihi Milli Takım'a kadar yükselmesini sağlayan Antalyaspor oldu.

İlgini Çekebilir
Doğukan Sinik, Antalyaspor'a geri döndü! İmzalar atıldı...
Habere Git

"Bildiğim kulüpteyim"

6 ay kiralık olarak eski takımına gelen Doğukan Sinik, "Öncelikle ülkeme döndüğüm için mutluyum. Bildiğim, alışık olduğum, hocasını tanıdığım, benim için çok değerli olan takım arkadaşlarımın arasına tekrar katılacağım için çok mutluyum, çok heyecanlıyım" açıklamasını yaptı.

Nuri Şahin ilk 11'de şans verdi

Antalyaspor'un başında bulunan Nuri Şahin, sol kanat oyuncusuna güvenini onu transfer bittikten sonra ilk maç olan Giresunspor karşılaşmasında ilk 11'e koyarak gösterdi.

Doğukan Sinik'ten mükemmel gol

Doğukan Sinik, 4 dakikada Güray Vural'dan aldığı pasla atağa kalktı. İki rakibini geçen futbolcu, ceza alanı dışından sağ ayağıyla yaptığı güzel vuruşla Giresunspor kalecisi Onurcan Piri'yi mağlup etmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin, son 30 yıla damga vuracak Türk futbolcuyu açıkladı
Habere Git

Nuri Şahin'in güvenini boşa çıkarmadı

Doğukan Sinik, attığı harika golle  ayağının tozuyla kendisini ilk 11'e koyan Nuri Şahin'in güvenini boşa çıkarmamış oldu.  23 yaşındaki futbolcu, Nuri Şahin yönetiminde Türkiye A Milli Takımı'na seçilmeyi başarmıştı.

Milli Takım'da 2 golü var

Milli formayla 6 karşılaşmaya çıkan Doğukan Sinik'in 2 golü bulunuyor. Oyuncu, Antalyaspor ile Giresunspor karşılaşması ile 124 maçta oynadı. 5 gol atarken 11 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler