Dönüyor mu? Simon Kjaer'in gözü transferde!

05.07.2019 - 09:06 | Son Güncellenme: 05.07.2019 - 12:06

Dönüyor mu? Simon Kjaer'in gözü transferde!

Yeni sezonda kâbus dolu günler yaşamak istemeyen Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor. Özellikle de savunma hattındaki problemi gidermek isteyen sarı-lacivertliler, eski futbolcusu Simon Kjaer’i tekrar alabilmek için çalıştığı gündemde. Kjaer, Fenerbahçe’ye dönüyor mu? Gelişmeler şu şekilde:

Skrtel sonrası Simon Kjaer

Martin Skrtel’in ayrılmasından sonra bu boşluğu Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer ile doldurmak isteyen Sportif Direktör Damien Comolli’nin büyük mesafe kat ettiği iddia edildi.

Sevilla, Kjaer'i satışa çıkardı

İki yıl önce 12.5 milyon euroya Sevilla’ya giden Kjaer takımda mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini söyleyince, İspanyol kulübü 2021 yılına kadar anlaşması olan 30 yaşındaki oyuncusu satışa çıkardı.

Fenerbahçe, Sevilla'nın kapısını Kjaer için çaldı

İddiaya göre; Sevilla’nın kapısını ilk çalan Fenerbahçe oldu. İki hafta önce İstanbul’a gelip Sarı-Lacivertli yönetim ile görüşen Kjaer ile anlaşma sağlandı. Şimdi sıra Sevilla ile pazarlığa geldi.

Kjaer'in menajerinden kiralama önerisi

Kjaer’in menajeri Mikkel Beck, Sevilla’ya “Fenerbahçe, futbolcumu kiralamak istiyor” dedi. İspanyollar ise kiralama bedeli olarak önce 3 milyon euro istedi, sonra 2 milon euroya düştü.

Kjaer transferinin açıklanacağı gündemde

Bu rakama “Evet” diyen Fener, Kjaer’e de yıllık 2.7 milyon euro teklif etti. La Liga, Avrupa Ligi, Kral Kupası ve Süper Kupa’da 37 maça çıkan Danimarkalı yıldızın transferi, pazartesi gününe kadar açıklanacak. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler