Doria'nın transfer detaylarını Radyospor'da açıkladı! Yeni Malatyaspor...

24.01.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 24.01.2018 - 15:22

Süper Lig'e bu sezon yükselen Evkur Yeni Malatyaspor savunmasına takviye yapıyor. Erol Bulut yönetimindeki takım, Marsilya'dan Brezilyalı stoper Doria'yı transfer etti. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Yeni Malatyaspor genel sekreteri Burak Çakır transferin detaylarını Özgür Sancar'a açıkladı.

'Marsilya ile Doria transferi hakkında anlaştık'

Burak Çakır, "Yeni Malatyaspor'a fayda saylayacak oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz. Bizim ara transfer döneminde bir ilgimiz vardı, Marsilya ile kiralık olarak anlaşmaya vardık. Yarın Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Önemli bir transfer olarak görüyoruz. Erdal Gündüz ve Suat Tekin'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kısa zamanda sözleşme imzalamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı

'Türkiye'nin önde gelen takımları Doria'yı istemişti biz kiralık olarak almayı başardık'

"Satın alma opsiyonu yok oyuncunun. Zaten sezon başında gerçekleştirmek istemiştik. Yeni Malatyaspor'un borçlar ile boğuşan bir kulüp olmasını istemiyoruz. Kulübü zor duruma sokacak transferlerden uzak duruyoruz. Kiralık olarak anlaşmaya vardık. Doria için Türkiye'nin büyük takımları transfer girişiminde bulunmuş. Bonservisini almak istediğinizde daha zor şartlar beliryor. Marsilya kulübü kiralık olarak gitmesine sıcak bakıyor. "

Senin için hazırladığımız haberler