Dört Büyükler'den Mehmet Büyükekşi'ye imza yok!

Akın Ungan
12.07.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 09:18

Son dakika haberleri | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı için imza vermedi. Detaylar...

Dört Büyükler'den Mehmet Büyükekşi'ye imza yok!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 18 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimi öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

Dört Büyükler imza vermedi

Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, seçimlerde aday olmak için harekete geçerken Dört Büyükler'den destek bulamadı.

Sports Digitale'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Mehmet Büyükekşi'ye adaylığı için imza vermedi.

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Servet Yardımcı, TFF başkan adaylığından çekildi: "Kirli bir operasyona maruz kaldım"
Habere Git

İki aday çekildi

Bilindiği üzere daha önce TFF Başkanlığına aday olduklarını açıklayan İsmail Uyanık ve Servet Yardımcı, seçime 1 hafta kala adaylıktan çekildiklerini açıkladı. Böylece aday olarak Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu kaldı.

TFF Başkanlık seçimi ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Nisan ayında yapılan açıklamada 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verildiği açıklandı. TFF Başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler