Giray Bulak: "Dört büyüklere neden transfer cezası gelmiyor?"

Eren Tuncay
02.03.2023 - 10:33 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 10:40

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, yaşanan deprem felaketi, transfer süresinin uzatılması ve dört büyükler hakkında konuştu. Detaylar haberimizde.

Giray Bulak: "Dört büyüklere neden transfer cezası gelmiyor?"

AJANSSPOR - HABER 

Denizlispor'da teknik direktör Giray Bulak, transfer süresinin uzatılması konusunda eleştirilerde bulundu. Bulak ayrıca dört büyüklerin neden transfer cezası almadığına değindi.

"Bize kötülük yaptınız"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giray Bulak, "Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum. 1. Lig'de Yeni Malatyaspor ve Adanaspor ligden çekildi. Transfer süresi 5 Mart'a kadar uzatıldı. Ben bu işten bir şey anlamış değilim. Ligden çekilen takımların oyuncuları transfer edilsin ancak farklı bir transfer niye? Sakaryaspor bu hafta bizimle oynayacak ve takviyelerle buraya gelecek, bir yabancı futbolcusunu arttırarak gelecek. Ne yazık ki bu sistemde deprem Denizlispor, Erzurumspor ve Altay'a yapıldı. Bizim suçumuz nedir? Bizim transfer yasağımız var. Rakiplerimize serbestlik tanıyorsunuz, 3 puanımızı siliyorsunuz, sonra da şirketleşme şart diyorsunuz... Bize kısaca ligden ayrılın düşün diyorsunuz. Yeni Malatyaspor ve Adanaspor'daki oyunculara transfer hakkı verirken tüm takımlara serbestlik tanıdınız ve bize kötülük yaptınız" ifadelerini kullandı.

"4 büyük kulübe neden transfer yasağı cezası verilmiyor?"

Süper Lig'de 4 büyükler transfer yasağı gelmesi gerektiğini söyleyen Bula, "2 puanlı bir takımı almak çok zor bir şey. Bu süreçte önemli galibiyetler aldık, çocuklarımız çok iyi mücadele ediyorlar ancak dar bir kadromuz var. Transfer yasağımız var. Bu ceza sistemini de anlamış değilim. Türkiye'deki bütün kulüplerde borç var mı? Var. 4 önemli büyük kulübün borcu var mı? Var... Bu kulüplere neden transfer yasağı cezası verilmiyor?" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yasağa tepkisi dinmiyor! Yeni açıklama
Habere Git

Denizlispor'un ligdeki durumu

Spor Toto 1. Lig'de 22 maça çıkan Denizlispor, aldığı 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 yenilgiyle 18. sırada yer alıyor.

Sezona kötü girmişlerdi

2022-2023 sezonuna ilk 11 maçta galibiyet alamayarak başlayan Denizlispor, son olarak ligde Bandırmaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler