Dört büyüklerin gözdesi konuştu! Sezon sonu...

23.04.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 21:45

Eskişehirspor ile yollarını ayrılan Mehmet Özcan'dan transfer açıklaması geldi. Mehmet Özcan ile Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da ilgileniyor.

Dört büyüklerin gözdesi konuştu!  Sezon sonu...

Önceki gün Eskişehirspor'la olan sözleşmesini fesheden ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ile Trabzonspor'un transfer radarındaki orta saha oyuncusu Mehmet Özcan, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

'Eskişehir'den böyle ayrılmak beni üzdü'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet, "Karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettik. Transfer döneminde hangi takımda oynayacağımız konusunda temsilcim Murat Erdoğan'la bir karar vereceğiz. Eskişehir'den böyle ayrılmak beni üzdü. Daha önce daha iyi şartlarda ayrılmak isterdim. Eskişehirspor'un eski günlerine döneceğine inanıyorum. Yeniden Süper Lig'de olabilirler" dedi. 

Özcan, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Trabzonspor'a transfer olabilir mi?

Mehmet Özcan, "Temsilcim, Murat Erdoğan, Avrupa kulüpleriyle de görüşüyor. Kendisi üst düzey futbol oynadı. Futbolun idari yönünde de çok başarılı oldu. Ona çok güveniyorum, benim için en doğru seçeneği bulacaktır. '4 büyük takım beni istiyor mu?' sorusuna yanıt veremem. Sezon sonunda göreceğiz" şeklinde konuştu. 

'Atiba ve Berat Özdemir en çok beğendiğim futbolcular'

Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Atiba Hutchinson ve Trabzonsporlu Berat Özdemir'i beğendiğini kaydeden Özcan, ''Berat Ayberk Özdemir milli takımdan arkadaşım. Gerçekten çok başarılı ve Avrupa standardında bir oyuncu. Atiba da çok beğendiğim bir futbolcu. Yaşına rağmen tempolu oyunda hiç yılmıyor. Müthiş soğukkanlı. Bu iki oyuncuyu çok beğeniyorum. Berat adına çok mutluyum. Çok daha iyi yerlere gelecek. Ben de bundan sonraki takımımda çok iyi oynayıp, A Milli Takım'da olmak istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı. 

Mehmet Özcan'ın performansı:

Bu sezon Eskişehirspor ile 23 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 2 gol attı. Özcan, Eskişehirspor'daki tüm kariyerinde ise 90 maça çıkıp 3 gol 3 asist kaydetti. Genç futbolcu, 1 defa da Türkiye U21 Milli Takımı forması giydi.

Senin için hazırladığımız haberler