(ÖZET) Borussia Dortmund - Bayern Münih maç sonucu: 2-2

Orhan Gülek
08.10.2022 - 21:23 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 21:47

Almanya Bundesliga'nın 9. haftasında Der Klassiker'de Borussia Dortmund ile Bayern Münih, Anthony Modeste'in son saniye golüyle 2-2 berabere kaldı. İşte detaylar

(ÖZET) Borussia Dortmund - Bayern Münih maç sonucu: 2-2

AJANSSPOR - HABER

Almanya Bundesliga'da Der Klassiker heyecanı yaşandı. Ligin iki güçlü ekibi Borussia Dortmund ile Bayern Münih, Signal Iduna Park'ta kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle noktalandı.

90+4' dakikada beraberlik golü

Karşılaşmada Bayern Münih,  33' dakikasında Leon Goretzka ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Münih, 53' dakikada Leroy Sane ile farkı 2'ye yükseltti. Borussia Dortmund, genç futbolcusu Youssoufa Moukoko ile 74' dakikada farkı bire indirdi. Son dakikalarda Borussia Dortmund baskıyı arttırdı ve Antony Modeste'nin attığı golle sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Salih Özcan 11'de başladı

Mayıs ayında Köln’den transfer edilen 24 yaşındaki milli orta saha oyuncumuz Salih Özcan, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 53 dakika sahada kaldı. Ayrıca karşılaşmada Bayern Münih'te Kingsley Coman, 90. dakikada kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Paris'e yetişemedi! Marsilya düşme hattındaki takıma kaybetti
Habere Git

Bu sonuçla Borussia Dortmund ve Bayern Münih puanını 16'ya yükseltti. Bundesliga'da 10.haftada Bayern Münih, sahasında Freiburg'u konuk edecek. Dortmund ise Union Berlin deplasmanına gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler