United usandırdı, Dortmund Sancho'yu tuttu

10.08.2020 - 18:08 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 18:29

Son dakika transfer haberi... Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Manchester United'ın transfer listesindeki Jadon Sancho hakkında konuştu. Peki Sancho Dortmund'da kalacak mı? İşte detaylar...

United usandırdı, Dortmund Sancho'yu tuttu

AJANSSPOR - HABER

Borussia Dortmund'un genç İngiliz yıldızı Jadon Sancho'nun uzun süredir Manchester United'a gideceği yönünde çıkan haberlerin ardından İngiliz kulübünün resmi bir teklif yapmaması üzerine oyuncu takımının İsviçre'de yapacağı kamp kadrosuna dahil edildi

 

Dortmund'un kampın başladığı "10 Ağustos'a kadar 120 milyon verirseniz alırsınız" restinin ardından Manchester United'ın bu meblağı ödemeye yanaşmamasıyla Sancho, Dortmund forması giymeye devam edecek.

 

Kontratında iyileştirme oldu

Ancak bugün İsviçre'de yapılan ilk antrenman öncesinde Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, gizli tutulan bir gerçeği açıkladı. Zorc, Sancho'nun gösterdiği başarı sonrası geçen yaz sözleşmesinin 2023'e kadar uzatılarak maaşında iyileştirme yapıldığını ancak bunu kamuoyu ile paylaşmadıklarını belirtti.

 

Artık Sancho'yu kesinlikle satmayacaklarını ifade eden Dortmund Sportif Direktörü, planlarının içinde Sancho'nun da bulunduğunu söyleyerek, "Önümüzdkei sezon bizim için oynayacak. Kararımız kesin. Sanırım bu tüm soruları cevaplıyor" dedi.

 

Dortmund'un 2023'e kadar sözleşmeyi uzattığını açıklaması sonrası genç oyuncuyu en az iki sezon daha yüksek ücretlerle satma imkanına sahip olacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler