Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için temaslara başladı

Arif Can Yıldız
19.06.2024 - 21:12 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 21:23

Borrussia Dortmund'un yeni hocası olan Nuri Şahin, transfer etmek istediği Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu için temaslara başladı. İşte detaylar...

Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldız için temaslara başladı

AJANSSPOR HABER

Teknik direktörlük görevine getirdiği Nuri Şahin ile birlikte yeni sezon çalışmalarını sürdüren Borussia Dortmund, Fenerbahçeli yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti ekipte kolları sıvıyan yerli teknik adam, ilk transferini Süper Lig'den yapmaya hazırlanıyor.

Temaslar başladı

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Alman devi Borussia Dortmund, 24 yaşındaki yıldız futbolcu için temaslara başladı.

Listede ikinci sırada

Haberde yer alan bir diğer detaya göre sol bek yıldız Sarı-Siyahlı ekibin transfer listesinde ikinci sırada yer alıyor. Bundesliga ekibi geçen sezon kiralık olarak formasını giyen Ian Maatsen'i bonservisli bir şekilde kadrosuna katamazsa Ferdi Kadıoğlu için girişimlerini hızlandırmak isteyecek. 

Arsenal de devrede 

Sarı Duvar’ın temaslara başladığı Ferdi Kadıoğlu ile İngiliz devi Arsenal’de ilgileniyor. Başkan Ali Koç, şubat ayında yaptığı açıklamada 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağını dile getirmişti.

Sözleşmesi 2026’ya kadar

Şuan A Milli Takımımız ile EURO 2024’te bulunan milli oyuncunun Sarı-Lacivertli ekip ile olan sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında son bulacak.

Fenerbahçe performansı 

Fenerbahçe formasıyla son üç sezondur yükselen bir grafiğe sahip olan 24 yaşındaki sol bek 119 maça çıktığı Kanaryalar ile 17 gol ve 22 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler