Dortmund Sancho'nun varisini buldu!

26.04.2020 - 17:29 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 17:33

Dortmund Sancho'nun varisini buldu!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, yıldız futbolcusu Jadon Sancho'un alternatifini buldu. Son zamanlarda adı Manchester United ile anılan yıldız futbolcunun İngiltere'ye dönmek istediği ve bu transferde İngiliz kulübün ciddi bir yol katettiği gelen haberler arasına. Dortmund, 120 milyon euro gibi bir bonservis ücreti karşılığında takımdan ayrılması beklenen Sancho'nun yerini doldurmak için şimdiden çalışmalarına başladı.

Sancho'nun varisi Saka!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen ve bu sezon gösterdiği performası sayesinde dikkatleri üzerine çeken Bukayo Saka, Alman kulübün radarına girdi. Sunday Mirror'ın haberine göre Borussia Dortmund, yıldız futbolcu Jadon Sancho'nun takımdan ayrılması halinde 18 yaşındaki futbolcu Saka'yı takıma katmayı düşünüyor.

Arteta: "Saka için yapılması gerekeni yapıyoruz"

Geçtiğimiz sezon Arsenal ile ilk maçına çıkan ve bu sezon Kieran Tierney ve Sead Kolasinac'ın sakatlık yaşaması sebebiyle aldığı sürede artışa gidilen genç futbolcu, gösterdiği performansı sayesinde takımın vazgeçilemeyen isimlerinden biri oldu. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve halen kulübüyle yeni sözleşme için anlaşamayan Bukayo Saka için konuşan Arsenal menajeri Arteta: "Kulüp, Saka için yapması gerekeni yapıyor. Görüşmeler sürüyor. Çok yakında sözleşme konusu çözülecektir" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Alman kulübü Borussia Dortmund'un, genç futbolcuya ilgi göstermesi Arsenal'in işini zorlaştırabilir. Henüz kararını vermeyen genç futbolcu için ilerleyen günlerde bu iki kulübün karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Bukayo Saka, bu sezon Arsenal formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 30 maçta 3 gol, 9 asistlik bir performans gösterdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler