Dortmund yıldızının kız arkadaşı destek paylaşımı yaptı: Hatasını fark edince hemen sildi

20.09.2024 - 12:03 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 12:27

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan Brezilyalı futbolcu Yan Couto'nun kız arkadaşı Mariana David'in yaptığı destek paylaşımı gündem oldu. David paylaşımını kısa sürede kaldırdı.

Dortmund yıldızının kız arkadaşı destek paylaşımı yaptı: Hatasını fark edince hemen sildi

AJANSSPOR - HABER

Borussia Dortmund, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'u 3-0 yendi. Maçın ardından ise Alman ekibinden Yan Couto'nun kız arkadaşı Mariana David ise Brezilyalı futbolcuya desteğini göstermek için Instagram'da bir hikaye paylaştı.

"Uzaktan bile olsa..."

Mariana David'in paylaşımında Borussia Dortmund'un Club Brugge karşısında 2-0 önde olduğu görülüyordu. Stadyumun bir kısmı, taraftarlar, hakem ve iki takımdan da 16 oyuncunun göründüğü görsele David "Uzaktan bile olsa her zaman senin için her zaman şans diliyorum." yazdı.

Gerçek maçı değil, video oyunu görseli paylaştı

Yan Couto ise kız arkadaşının yaptığı paylaşımı kendi hesabından alıntılayarak 'Seni seviyorum' yazarak bir kalp emojisi ile paylaştı. Mariana David'in paylaşımı ise kısa sürede gündem oldu. David'in hikayesinde paylaştığı görselin gerçek maçtan değil bir video oyunundan olduğu görüldü. Hikayesindeki hatanın fark edilmesinin ardından Mariana David paylaşımını sildi.

Bir yayıncının Brugge ve Dortmund arasındaki bir video oyunu maçını YouTube üzerinden canlı olarak yayınladığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Hansi Flick'ten Fermin Lopez açıklaması: Kendimi çok suçlu hissediyorum
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler