Dortmund'da Emre Can'ın durumu belli oldu!

22.05.2020 - 15:33 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 15:33

Sakatlıklar sebebiyle zaman zaman sıkıntılar yaşayan Borussia Dortmund, Wolfsburg maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Dortmund'da Emre Can'ın durumu netlik kazandı. Lucien Favre, Wolfsburg maçında Emre Can ile ilgili kararını verdi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund’da gözler Wolfsburg ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Sarı-siyahlılarda sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili son durum belli oldu. Takımın önemli parçalarından biri olan Emre Can’ın durumu da netlik kazandı. Emre Can, Wolfsburg maçında 

Emre Can, Wolfsburg maçında kadroya dönecek

Dortmund ekibinde sakatlıkları bulunan isimlerden Giovanni Reyna ile Emre Can kadroya tekrar geri döndüler. Emre Can, tam anlamıyla hazır olmadığı için yedeklerde yer alacak.

Favre biraz daha rahatlayacak

Dortmund son oynanan maçta ezeli rakibi Schalke’yi 4-0 yenmişti. Teknik direktör Lucien Favre, gelen güzel haberin ardından biraz daha rahatladı. Reus, Witsel gibi isimler ise eksikler arasında bulunuyor.

Yöneticiler maçın zor geçeceği görüşünde

Öte yandan Dortmund’un yöneticisi Michael Zorc, “Wolfsburg maçına odaklanmalıyız. Zor bir maç olacak. Hatta Schalke derbisinden daha zorlu geçecek. Çünkü Wolfsburg iyi durumda” dedi.

Dortmund rakibine karşı üstün

Wolfsburg ile Borussia Dortmund arasında oynanan maçlarda sarı-siyahlıların üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 45 maçta Dortmund 26 kez kazanırken, 9 kez Wolfsburg güldü. Taraflar sahadan 10 kez ise beraberlikle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler