Borussia Dortmund'dan Erling Haaland açıklaması! Tarih verdiler...

08.05.2022 - 15:39 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 15:43

Yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu olan Norveçli golcü Erling Haaland'ın transfer durumu için kulübü Borussia Dortmun'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Borussia Dortmund'dan Erling Haaland açıklaması! Tarih verdiler...

Bundesliga'nın 33. haftasında Greuther Furth'u 3-1 mağlup ederek sezonu ikinci sırada tamamlamayı garantileyen Borussia Dortmund'da gelecek sezon sportif direktörlüğe geçecek Sebastian Kehl, Sport 1'de yayımlanan Doppelpass programında açıklamalarda bulundu.

Gelecek hafta durumu netlik kazanacak

Kehl, yaz transfer döneminin gözde isimlerinden Erling Haaland'la ilgili yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız birkaç haftada Erling'le ilgili kararı vermeye çalıştık. Sonrasında Mino Raiola vefat etti. Bu durum maalesef karar sürecini etkiledi. Ancak gelecek hafta Erling'in durumunu netliğe kavuşturacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haaland'ın yerine Adeyemi mi geliyor?

Daha önce Alman basınında çıkan haberlerde Dortmund'un anlaşmaya vardığı iddia edilen Salzburg'un forveti Karim Adeyemi transferine de değinen Kehl, birkaç hafta sonra konuyla ilgili daha somut adımlar atabileceklerini söyledi.

İlgini Çekebilir
Güzel modelden Erling Haaland'a transfer çağrısı
Habere Git

İki transfer açıklandı

Gelecek sezon transfer çalışmalarını da sürdüren Dortmund, iki transferi daha önce açıklamıştı. Bayern Münih'le sözleşmesi sona eren Niklas Süle'yi bedelsiz kadrosuna katan Dortmund, Freiburg'un genç stoperi Nico Schlotterbeck transferini de duyurmuştu.

Dortmund'un Schlotterbeck için 20 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler