Dortmund'dan Ömer Toprak açıklaması!

27.04.2020 - 12:36 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 12:39

Borussia Dortmund ile sözleşmesi devam eden ve Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak ile ilgili bir açıklama geldi. Toprak, Dortmund ile yola devam edecek mi? Dortmund yöneticisi Watzke'den açıklama...

Dortmund'dan Ömer Toprak açıklaması!

Almanya Ligi'nde Borussia Dortmund'un sözleşmeli futbolcusu olan ve kiralık olarak Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak'ın geleceği merak konusu oldu. Dortmund'dan Ömer Toprak ile ilgili bir açıklama geldi. Ömer Toprak, Dortmund'da kalacak mı? Detaylar haberimizde...

Watzke'den Ömer Toprak açıklaması

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Borussia Dortmund'un Genel Müdürü Hans-Joachim Watzke, Ömer Toprak'ın geleceği hakkında konuştu.

Watzke: "Zamanı geldiğinde konuşacağız"

Watzke, "Öncelikle Werder Bremen'in küme düşmesini tahmin etmezdim. Bremen'in küme düşmesi bence bir trajedi olacak. Bunun için alkışlayacak değilim. Ömer Toprak konusuna gelince... Zamanı geldiğinde konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Ömer Toprak için 5 milyon Euro beklenti...

Werder Bremen, koronavirüs sonrasında mali açıdan pek parlak günler geçirmediği için Ömer Toprak transferini gerçekleştirmek adına 5 milyon Euro ödeyecek durumda değil. Ayrıca Ömer Toprak'ın sakatlıklar sonrası verimli olamaması da Werder'in fikrini netleştirmesinde yardımcı oldu. 

Sözleşmesi devam Ömer Toprak'ın adı 3 büyüklerle anılmıştı

Dortmund yönetimi, takım içinde bazı futbolcularla yeni sözleşme adına görüşmeler yapacak. Sözleşmesi 30 Haziran 2021'de bitecek olan Ömer Toprak'ın adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de sık sık anıldı.

Senin için hazırladığımız haberler